Din suflet pentru suflet...

prepararea si servirea hranei

  • Servirea a 3 mese principale si 2 gustari pe baza unui meniu saptamanal alcatuit de un tehnician nutritionist pentru asigurarea aportului caloric conform varstei, a afectiunilor medicale si a preferintelor beneficiarilor, cu respectarea principiilor NUTRITIV-ASPECTOS-GUSTOS;
  • Alcatuirea de meniuri personalizate in cazul afectiunilor medicale cu restrictii alimentare majore (diabet, insuficienta renala cronica etc.);
  • Asigurarea consistentei necesare, normala/pasata;
  • Servirea mesei in camera de zi, afara pe terasa, in camera sau la pat;
  • Asigurarea de gustari suplimentare (la nevoie/la cerere);

Meniu adaptat probemelor de masticatie

Alimentatie - Meniu adaptat probemelor de masticatie

Aspectos, nutritiv si gustos

Aspectos, nutritiv si gustos

prepararea si servirea hranei 3

prepararea si servirea hranei 3

prepararea si servirea hranei 4

prepararea si servirea hranei 4

prepararea si servirea hranei 5

prepararea si servirea hranei 5

prepararea si servirea hranei 6

prepararea si servirea hranei 6

prepararea si servirea hranei 7

prepararea si servirea hranei

prepararea si servirea hranei 8

prepararea si servirea hranei2

prepararea si servirea hranei 9

preperarea si servirea hranei 5

prepararea si servirea hranei 10

preprarea si servirea hranei 6